ByGigi · staging | styling | selling ·

De oplossing voor gedateerde ruimtes

De oplossing voor gedateerde ruimtes

Het komt vaak voor dat je al verhuist bent naar jouw nieuwe woning en dat je hier een heel nieuw interieur hebt aangeschaft. Je oude woning staat nog te koop en je hebt jouw oude meubels die wat gedateerd zijn daarin laten staan. Denk je dat jouw oude meubels wat gedateerd zijn en denk je dat dit het verkoopproces kan belemmeren? Dan heeft ByGigi de oplossing voor jou!

Dé oplossing voor gedateerde meubels: Meubelverhuur voor niet-bewoonde woningen

Wil jij jouw niet-bewoonde woning verkopen, maar denk jij dat de huidige inrichting niet meer helemaal van deze tijd is en dat dit kan tegenwerken in het verkoopproces? Of staat de woning die je wilt verkopen al leeg? Geen enkel probleem! ByGigi meubileert jouw niet-bewoonde woning volledig, ongeacht de grootte. Ook niet-bewoonde huurwoningen en modelwoningen maken wij verkoopklaar. Voor meer informatie over meubelverhuur voor niet-bewoonde woningen klik hier.

Dé oplossing voor gedateerde ruimtes: Artist Impression

Heb je een gedateerde badkamer of keuken of bijvoorbeeld een souterrain die je nu als opslagruimte gebruikt maar ideaal zou zijn voor een thuisbioscoop, dan is een Artist Impression de ideale oplossing. Met Artist Impressions kun jij de potentiële koper een beeld geven van hoe een (leegstaande) woning eruit kan gaan zien. Geen verbouwingskosten, maar optimale presentatie gericht op de wensen van de koper. Potentiële kopers vinden het vaak heel lastig om door de huidige situatie heen te kijken en de mogelijkheden te zien die de ruimte wel kan bieden. Door middel van Artist Impressions verander je een gedateerde ruimte in een hele nieuwe ruimte. Een positief gevoel geven aan de potentiële koper is heel belangrijk bij goede marketing van jouw woning. Met een mooie impressie die gemaakt wordt aan de hand van de wensen van de (ver)koper, wordt dat gevoel veel beter overgebracht dan met een foto van de actuele situatie.

Kortom: een Artist Impression moet een aarzelende klant over de streep trekken en hem ideeën aanreiken hoe de betreffende ruimte kan gaan worden. Hij moet de volle potentie ervan in zien!

Artist Impression: Hoe het werkt

  1. Er is een foto en plattegrond nodig met de juiste afmetingen van de betreffende ruimte in actuele staat.
  2. Er wordt een concept Artist Impression gemaakt en indien nodig één correctieronde.
  3. De Artist Impressions die ByGigi levert, worden definitief gemaakt en kunnen vervolgens direct aan de opdrachtgever en makelaar geleverd worden voor de online presentatie van jouw woning.

De artist impressions van ByGigi onderscheiden zich door prachtige en exorbitante realistische composities.

Wat kost het inzetten van Artist Impressions?

De startprijs van Artist Impressions is € 175 per Artist Impressie.

Dé oplossing voor een geheel gedateerde woning: 3D impressie animatie

Het neusje van de zalm voor gedateerde woningen in het hogere prijssegment of woningen waarvan de layout geheel aangepast dient te worden, 3D impressie animatie. ByGigi biedt dit exclusief aan!

In de praktijk kom ik geregeld in prachtige villa's of stadsappartementen die in de verkoop gaan, maar helaas niet meer voldoen aan de bouw en stijlwensen van deze tijd. Dan heeft het restylen van de woning om hem verkoop klaar te maken helaas weinig zin. Het geeft dan net niet het wow effect wat ik wil creëren. Gelukkig staat de tijd niet stil en is de techniek er niet voor niets. In de nieuwbouw wordt een 3D impressie animatie al geregeld gebruikt om kopers te laten zien hoe hun woning er op een tekening 3D uit gaat zien. In bestaande bouw wordt het gek genoeg nog niet gebruikt. ByGigi heeft hier verandering ingebracht en ziet er echt de toegevoegde waarde van in. Daarom helpt ByGigi de potentiële kopers een handje met een 3D impressie animatie video. Op deze manier wordt er van een gedateerde woning een up-to-date 3D beeld gegeven of krijgt een leegstaande woning een sfeervolle indruk . Een villa kopen doe je namelijk niet zomaar! Het is daarom ook belangrijk dat je de potentie van de woning laat zien aan de potentiële koper. Hierin speelt de kwaliteit van een 3D animatie een beslissende rol. De 3D impressie animatie video wordt helemaal gemaakt aan de hand van de layout van jouw huis, maar met net een andere indeling en met een nieuwe up to date stijl. Met kwaliteit win je alle kosten terug.

*Prijs op aanvraag

Vragen?

Zie ook...

Naast meubelverhuur, Artist impressions en 3D impressie animatie, levert ByGigi ook andere diensten om het beste te halen uit de verkoop van jouw woning: