ByGigi · staging | styling | selling ·

Referenties

Geniale vondst voor badkamer

Wilhelmina woont sinds kort in een rijksmonument; een prachtig gebouw dat nu als woonhotel wordt gebruikt. Ze heeft een klein appartement met een tuin. Vanwege de beschermde status kun je niet zomaar wat veranderen. Dat was best een uitdaging. Om bij de tuin te komen moet je in haar appartement namelijk door de badkamer en daar zocht Wilhelmina een praktische oplossing voor. ByGigi hielp haar met een nieuw badkamer-ontwerp en maakte een plan voor de interieurstyling.

Lees verder...

Het opbloeien van ‘een mooie dame’

De eerste makelaar die Geraldine van der Knaap in de arm nam, noemde de villa ‘een mooie dame, die nog wat aandacht nodig heeft’. Met de aandacht van Gigi vond de metamorfose plaats. ‘De mooie dame’ was klaar om te gaan daten. Een kennis van Geraldine, die na de styling langs kwam en ook in het makelaarsvak zit, riep: ‘wat is hier gebeurd?!’. Ook de huidige makelaar vond de presentatie erg geslaagd. Iedereen was onder de indruk van het fraaie resultaat.

Lees verder...

Zeer uitnodigende presentatie

Na haar pensioen besloot Mariette van der Veer in Malawi te gaan wonen, waar ze al jaren een vakantiewoning had. Haar huis in Herkingen, op Goeree Overflakkee, zette ze te koop. Toen de verkoop vorig jaar niet vlotte, haalde ze het huis tijdelijk van Funda. Afgelopen lente pakte ze de draad weer op. Deze keer wilde ze haar huis op afstand verkopen, want inmiddels geniet ze al lang en breed van haar leven in Malawi.

Lees verder...

Net die vrouwelijke touch

Frits Rosendaal, hoogleraar Epidemiologie aan het LUMC, verhuist deze zomer naar de binnenstad van Leiden. In juni stond zijn pand in Wassenaar te koop.

‘We hebben twintig jaar in dit huis gewoond, met vier kinderen. Op dit moment woon ik er alleen met mijn zoon en willen we terug naar de stad. De makelaar gaf aan dat restyling wellicht de verkoop zou bevorderen. Daar had ze een punt; een vrouwelijk touch ontbreekt hier in onze mannenhuishouding. En als je iets in de etalage zet, moet je het goed doen.

Lees verder...

Tiptop op de foto

Cindy Wisse, werkzaam bij Real Estate Partners in Den Haag, heeft twee maal succesvol samengewerkt met More2Sell. Ze gunt elke klant en elke makelaar deze styling.

‘De foto op Funda is het belangrijkste verkoopmoment. Om daar het beste uit te halen, moet je het huis op zijn best laten zien. Natuurlijk stuur ik daar ook zelf op aan: voor de fotoshoot is het wenselijk dat alles aan kant is, de persoonlijke dingen uit het zicht staan en de lichtval goed is. Ik geef mijn klanten daar nuttige tips voor, zoals het wasrek in het trapgat weghalen, het douchegordijn openlaten, de krantenstapel weghalen of de prullenbakken legen. Bij sommige huizen voldoen mijn instructies, bij andere huizen is er meer voor nodig.

Lees verder...

Naast sfeer ook inzicht

Woningmakelaar Britte den Broeder, van Jacobus Recourt Makelaars in Den Haag, kreeg deze zomer een vakantiewoning in haar portefeuille die al jaren via andere makelaars te koop stond. Om het onbewoonde huis nieuw leven in te blazen, en het anders in de markt neer te zetten, raadde Gigi van ByGigi haar een (tijdelijke) andere inrichting aan. Naast professionele fotografie adviseerde ze ook een 3D video.

Lees verder...

Change of perspective

For about 18 years, Sue and Geoffrey Clarke have lived with their children in a beautiful villa in the Marlot; a peaceful, decent and child-friendly neighborhood in The Hague. Sue and Geoffrey decided to sell their house, wanting to go back to England. After a whole year of trying to make the sale, they decided to try a new real estate agent. The state of the house was fine, but the new real estate agent doubted the styling and presentation. She recommended them ByGigi.

Lees verder...