ByGigi · staging | styling | selling ·

Coming soon!

Als je vragen hebt...

Mocht je vragen hebben want je wilt je huis verkopen of je wilt een nieuwe frisse look voor je droomhuis, aarzel dan niet en stel ze via onderstaand formulier.Over Gigi

Gigi wist op haar 11 al dat ze binnenhuisarchitecte wilde worden. Altijd bezig met sfeer maken, meubels verplaatsen en nieuwe kleuren en patronen kiezen. In 2005 was zij samen met haar zusje pioniers op het gebied van verkoopstyling en startten zij het stylingbureau More2Sell. In 2018 is zij alleen verder gegaan als ByGigi.nl. She believed she could, so she did.

Je huis verkopen kan veel stress geven en vragen oproepen. Angst of het wel gaat lukken. Zeker als je huis in het hogere prijssegment is. Hoe lang gaat het duren? Is het nieuwe huis wel op tijd klaar? Wat gebeurd er als het huis niet op tijd verkocht gaat worden?

Allemaal onzekere factoren die vaak niet met de makelaar of projectontwikkelaar worden besproken. Maar die wel van essentieel belang zijn om tot een goed eindresultaat te komen.

En elk huis verdiend een eigen aanpak. Een persoonlijke aanpak die werkt. En dat doet Gigi. Samen met jou. Voor het mooiste resultaat.

Haar persoonlijke missie

Ik, Gigi, bereik vanuit mijn authentieke kern de verbinding met mijzelf en anderen. Vanuit beweging en balans creëer ik een woon- en leefomgeving in harmonie en schoonheid die past bij de bewoners als een tweede huid. En elk huis verdient een eigen aanpak.

Impressies

Visie ByGigi

De manier van je huis verkopen gaat veranderen. Het wordt voor de verkoper steeds transparanter wat er precies nodig is om je huis te verkopen. Dit zal gebeuren door nieuwe technologieën, innovatieve communicatie strategieën, zodat je het verkoopproces van je huis heel goed zelf kan gaan volgen. De rol van de makelaar zal veranderen. Ze zullen nog meer informatie en kennis moeten geven op juridisch vlak en nog meer moeten digitaliseren. Voor kopers kan het de kant opgaan dat zij een woning kunnen kopen zonder dat je het gezien hebt, gevoeld hebt.

Dit gebeurt al bij nieuwbouw, dus waarom niet met bestaande bouw?

Alles is energie en juist de energie aan te sturen is belangrijk in het gehele verkoop- en aankoopproces. Want die kan heel snel verloren gaan.

Je huis verkopen gaat niet alleen maar over geld, het gaat ook over emotie, dromen, verlangen, de volgende stap. Ondanks de vernieuwde communicatie en digitalisatie zal het menselijke contact tussen expert en verkoper/eigenaar voordat de woning in de verkoop gaat, en tijdens het verkoopproces belangrijk blijven. Maar dan moet het wel maatwerk zijn. Ik kan de beweging brengen tussen verkoper en makelaar. De klant het vertrouwen weer geven als de verkoop stagneert door de verbindende factor te zijn tussen verkoper en makelaar. Stap voor stap je klant meenemen in wat er precies nodig is om je huis optimaal te presenteren voor een zo’n goed realistische prijs. En bijsturen in het verkoopproces als het bijvoorbeeld stagneert. In verbinding met mijzelf en daarom in verbinding met de ander.

Ik help hoog sensitieve drukbezette mensen die hun huis in het hogere prijssegment willen verkopen en of geen overzicht, of geen tijd of niet genoeg energie hebben om dit proces alleen te doen. Ik help hen hun huis op zo’n danige manier te verkopen dat zij in harmonie afscheid kunnen nemen van hun woning en klaar zijn om de volgende stap in een nieuw huis te zetten.

Ik help de koper van dit huis om zichzelf in hun droomhuis te zien en de woning aan te kunnen schaffen.

ByGigi benadert de verkoper op een gelijkwaardige en respectvolle manier en in hun tempo om hun waardevolle bezit, hun te verkopen huis, zo te presenteren dat de harmonie en schoonheid, als het ware de essentie van het huis naar voren komt. Zodat de energie en uitstraling van de woning resoneert op de juiste koper.

Wist je dat...

Instagram

Wat zeggen onze klanten