ByGigi · staging | styling | selling ·

Interieuradvies

Interieuradvies

Een huis wordt gebouwd. Een thuis vormt zich. Totdat je thuis een fijne, veilige plek is waarin alle gezinsleden zich helemaal happy voelen. Stap voor stap ontvouwt zich jullie thuis. Door kleuren, materialen, meubels en accessoires goed af te stemmen met de belangrijke functies, oud en nieuw te combineren en vooral te kijken naar de bewoners. Zo komt een thuis tot leven. Een fijne en veilige basis waar iedereen helemaal zichzelf kan zijn en zich kan opladen.

Trends zijn leuk maar gaan voorbij. Ik kijk liever naar de persoonlijkheid van de bewoners, het karakter van het huis en de locatie. Waar word jij blij van? Ben je aan het stoeien met kleur in je interieur, ben je toe aan een upgrade van je interieur of ga je verhuizen en wil je het over een andere boeg gooien? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor interieuradvies!

Hoe gaat het traject in zijn werk?

Elk interieuradvies traject wordt gestart met een vrijblijvend oriënterend gesprek. In dit gesprek van ongeveer anderhalf uur worden al jouw woonwensen in kaart gebracht en bekijk ik welk soort advies het beste bij jou en bij jouw budget past. Het bedrag van alle adviezen is gebaseerd op één ruimte tot maximaal 50m2. Indien het een grotere ruimte betreft wordt er een uurtarief berekend. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW, reis- en parkeerkosten.

Wat kost interieuradvies?

Als interieuradviseur vertaal ik al jouw woonwensen naar een woning waar jij je helemaal thuisvoelt. De prijs van interieuradvies is afhankelijk van jouw wensen. Bekijk hieronder in het prijzenoverzicht de soorten interieuradvies die wij bieden met de bijbehorende prijzen:

Advies Gemiddelde kosten Toelichting
Kleuradvies € 345 Moodboard, kleurenplan
Basis interieuradvies € 795 Moodboard, kleurenplan, indeling 2D, materialenplan
Uitgebreid interieuradvies € 1250 Moodboard, kleurenplan, indeling 2D, materialenplan, meubel - en accessoiresplan, verlichtingsplan, shoppinglist
Sparren of styling € 90* * Prijs per uur

Heb je zelf al een idee, maar vind je het fijn om jouw interieur plan te bespreken? Ik denk graag met jou mee! Of heb je het interieuradvies zelf uitgevoerd, maar wil je de puntjes op de ‘i’ zetten? Ik kom langs om het af te stylen!

Interieuradvies

Wat zeggen onze klanten

Wil je persoonlijk interieuradvies krijgen of een interieurstylist inhuren?

Wil jij interieuradvies voor jouw nieuwe huis of ben je niet meer blij met jouw huidige interieur en wil je mij als interieurstylist inhuren? Neem dan gerust contact met mij op via hello@bygigi.nl of telefonisch op het nummer 06 2022 1418. Ik sta klaar voor al jouw vragen en help je graag verder.

Vragen?

Zie ook...

Naast interieuradvies, levert ByGigi ook andere diensten om het beste uit jouw woning te halen: