ByGigi · staging | styling | selling ·

Meubelverhuur voor leegstaande woningen

Meubelverhuur voor leegstaande woningen

Meubelverhuur en professionele verkoopstyling oftewel home staging zijn uitermate geschikt om onbewoonde leegstaande woonobjecten verkoopklaar te maken. Maar ook voor leegstaande verhuur woningen of modelwoningen is full house meubelverhuur geschikt.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je al ingetrokken bent in jouw nieuwe woning en al jouw meubels hebt meegenomen. Hierdoor staat jouw oude woning die jij wilt verkopen leeg. Dit bevordert helaas niet de verkoop. Lege kamers en ruimtes zien er optisch kleiner uit dan kamers en ruimtes waar meubels in staan. Door meubels en accessoires te gebruiken, krijgen potentiële kopers een beter idee van wat er in de ruimte past, hoe ze meubels kunnen indelen en voor welk doeleinde de ruimte gebruikt kan worden. Hierdoor kunnen ze uiteindelijk hun eigen bezittingen in elke kamer visualiseren. Ook niet geheel onbelangrijk: onderschat de toegevoegde waarde van sfeer en uitstraling niet! Het is de bedoeling dat potentiële kopers het gevoel krijgen dat zij zichzelf hier echt zien wonen.

Wist je trouwens dat potentiële kopers in een leeg huis slechts 5 minuten blijven en in een gemeubileerd huis 40 minuten? Hoe langer de potentiële kopers blijven, des te groter de kans is dat zij nog een keer terug komen om het huis te bezichtigen of een bod uitbrengen.

Hoe werkt de meubelverhuur service van ByGigi?

ByGigi is gespecialiseerd om leegstaande (model)woningen zo in te richten dat deze opvallen binnen de woningmarkt en daardoor potentiële kopers weet aan te trekken. De meubelverhuur service van ByGigi gaat als volgt in zijn werk:

  1. Eerste consult op locatie:We bezoeken jouw villa of appartement persoonlijk, tekenen en meten de ruimtes en plannen de inrichting voor maximale impact. Als meubels nodig zijn, zullen we passende meubels en accessoires bij onze meubelverhuur partners shoppen en hiervoor ook een prijsopgave opstellen.

  2. Voorstel:We sturen je een voorstel op per e-mail met een volledig overzicht van alle kosten voor staging en (indien nodig) meubelverhuur. Als het voorstel door jouw is ondertekend en geretourneerd is, zijn wij klaar om te beginnen!

  3. Staging Day:Leun achterover en ontspan terwijl ByGigi alles afhandelt! Op Staging Day brengen we mooie woonaccessoires en wanddecoratie binnen om jouw woning perfect te presenteren aan de juiste doelgroep. Daarnaast garanderen wij een soepelere levering van grotere items met onze meubelverhuur partners!

Wat kost meubelverhuur?

Het eerste consult is geheel vrijblijvend. Hierin worden alle wensen besproken en worden de ruimtes opgemeten. Als je ByGigi selecteert om de woning verkoop klaar te maken, wordt er een offerte op maat gemaakt.

Offerte op maat

De offerte op maat hangt af van de aantal kamers die tijdelijk ingericht moeten worden en de grootte van de ruimtes.

Aan de slag met de meubelverhuur service van ByGigi?

Wil je meer weten over onze meubelverhuur service voor leegstaande woningen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op via hello@bygigi.nl of telefonisch op het nummer 06 2022 1418. Ik sta klaar voor al jouw vragen en help je graag verder.

Vragen?

Zie ook...

Naast meubelverhuur levert ByGigi ook andere diensten om het beste te halen uit de verkoop van jouw woning: