ByGigi · staging | styling | selling ·

Online home staging

Online home staging

Ben je op vakantie, zit je (tijdelijk) in het buitenland voor werk of vind je het gewoon prettiger om online styling advies te krijgen? Ook dan kunnen wij jou verkoop styling advies geven. Dit kan via onze betaalbare en deskundige online home staging consultation service!

Bij ByGigi staging ligt de focus op het bekrachtigen van verkopers met de informatie die ze nodig hebben om zelf wijzigingen door te voeren in hun woning aan de hand van items die ze zelf al in bezit hebben. Succesvolle enscenering van huizen moet financieel zinvol zijn. Wij zijn ervaren en getraind om jouw huidige interieur optimaal te benutten en om het beste resultaat te halen uit jouw woning, wat uiteindelijk resulteert in meer biedingen en een snellere verkoop van jouw woning. Onze online home staging consultant kan in bijna alle gevallen ingezet worden voor huizen met drie of minder slaapkamers.

Hoe gaat de home staging consult in zijn werk?

Als je hebt besloten om gebruik te maken van de online home staging consultation service, is het de bedoeling dat jij ons maximaal 15 foto’s toestuurt van de ruimtes die gestyled moeten worden (niet geschikt voor leegstaande woningen). Aan de hand van deze foto’s en eventuele extra informatie, gaan wij te werk. Een online home staging consult van 60 minuten heb je al voor € 175. Hoe het online home staging consult in zijn werk gaat, is als volgt:

  1. Je stuurt via de mail of via WeTransfer de foto's en geeft via de mail twee data en het tijdstip door wanneer je gebruik wilt maken van het online consult.
  2. Je ontvangt van mij een bevestigingsmail met data en tijdstip.
  3. Je betaalt het consult vooraf via deze site aan de hand van Mollie Payments.
  4. Het consult wordt gegeven als betaling is ontvangen.
  5. Je gaat de slag om je huis zelf verkoop klaar te maken.

Online Home Staging aanvragen

Vraag jouw Online Home Staging aan via onderstaand formulier

Zie ook...

Naast vastgoed styling levert ByGigi ook andere diensten om het beste te halen uit de verkoop van jouw woning: