ByGigi · staging | styling | selling ·

Verkoopstyling

Verkoop styling

Je bent van plan om je huis binnenkort te koop te zetten. Je wil natuurlijk jouw huis zo snel mogelijk verkopen en tegen de beste prijs. Om dit te realiseren is het belangrijk dat je verkoop styling uitstekend geregeld is. Professionele verkoop styling oftewel vastgoed styling zorgt ervoor dat jouw woning zich onderscheid van andere woningen die te koop staan. Het zorgt er namelijk voor dat de potentiële bewoner direct een beeld krijgt van hoe de woning eventueel ingericht kan worden. Zelfs 77% van de aankoopmakelaars geven aan dat het makkelijker voor de koper is om zichzelf te zien wonen als de woning professioneel gestyled en gepresenteerd is.

Gratis verkoop styling adviesgesprek

Ben je van plan om je huis van boven de € 750.000 te verkopen en ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen? Op deze pagina heb je de mogelijkheid om een gratis verkoop styling adviesgesprek aan te vragen. In een kort telefoongesprek van ongeveer 15 a 20 minuten gaan we brainstormen over ideeën en plannen hoe we je huis verkoop klaar maken.

Ik bespreek je verkoopwensen en op basis van mijn advies heb je direct een realistisch beeld van de investering die daarvoor nodig is en geef ik je ook advies over het best mogelijke plan van aanpak.

Het gesprek is volledig vrijblijvend en gratis. Je zit dus nergens aan vast. We bespreken enkel de opties om eventueel samen te werken en deel daarbij mijn expertise om je zo goed mogelijk te helpen.

Wist je trouwens dat een huis die professioneel gestyled en gepresenteerd wordt 67% sneller verkoopt dan een leeg huis?

Gratis verkoopstyling adviesgesprek aanvragen

Artist impression

Is jouw villa of luxe appartement wat gedateerd of is de lay-out van de woning niet meer van deze tijd, dan heb ik een super tool die ik online inzet om de potentie na verbouwing te kunnen laten zien. Exclusief bij ByGigi! Deze tool laat bijvoorbeeld zien hoe de ruimte die jij nu als opslagruimte gebruikt, eruit kan zien als thuisbioscoop of als privé sportschool. Meer informatie over Artist Impressions? Klik dan hier.

Online home staging consult

Ben je op vakantie, zit je (tijdelijk) in het buitenland voor werk of vind je het gewoon prettiger om online styling advies te krijgen? Ook dan kunnen wij jou verkoop styling advies geven. Dit kan via onze betaalbare en deskundige online home staging consultation service!

Bij ByGigi staging ligt de focus op het bekrachtigen van verkopers met de informatie die ze nodig hebben om zelf wijzigingen door te voeren in hun woning aan de hand van items die ze zelf al in bezit hebben. Succesvolle enscenering van huizen moet financieel zinvol zijn. Wij zijn ervaren en getraind om jouw huidige interieur optimaal te benutten en om het beste resultaat te halen uit jouw woning, wat uiteindelijk resulteert in meer biedingen en een snellere verkoop van jouw woning. Onze online home staging consultant kan in bijna alle gevallen ingezet worden voor huizen met drie of minder slaapkamers.

Hoe gaat de home staging consult in zijn werk?

Als je hebt besloten om gebruik te maken van de online home staging consultation service, is het de bedoeling dat jij ons maximaal 15 foto’s toestuurt van de ruimtes die gestyled moeten worden (niet geschikt voor leegstaande woningen). Aan de hand van deze foto’s en eventuele extra informatie, gaan wij te werk. De kosten voor een online home staging consult van 60 minuten bedragen € 150. Hoe het online home staging consult in zijn werk gaat, is als volgt:

  1. Je stuurt via de mail of via WeTransfer de foto's en geeft via de mail twee data en het tijdstip door wanneer je gebruik wilt maken van het online consult.
  2. Je ontvangt van mij een bevestigingsmail met data en tijdstip.
  3. Je betaalt het consult vooraf via deze site aan de hand van Mollie Payments.
  4. Het consult wordt gegeven als betaling is ontvangen.
  5. Je aan de slag om je huis zelf verkoop klaar te maken.

Online Home Staging aanvragen

Werk uit handen nemen

Voor de verkooppresentatie kijk ik goed wat voor type woning jouw huis is, waar je woning staat en wie in deze woning wil wonen en hoe ik hen kan verleiden om een afspraak te maken voor een bezichtiging wat weer de kans vergroot op een bieding.

We leven in een tijd waarin het marketen van je te koop staande huis niet meer kan zonder een professionele aanpak en professionele vastgoed styling. Met een breed netwerk achter zich, zal ByGigi het verkoopproces zorgvuldig en in afstemming organiseren, uitvoeren, begeleiden en monitoren. Het doel? Goede en prettige verkoop, tot tevredenheid van alle partijen.

Even bellen?

Via dit aanvraag formulier vertel je mij over je verkoopplannen. Wat voor type woning is het? Wanneer zou je je woning willen aanbieden op de markt? Geef daarbij een voorkeur aan van de manier waarop je graag contact met mij wil. Omschrijf je plan zo volledig mogelijk zodat ik aan de hand van voorbereiding een zo goed mogelijk advies kan geven.

Een huis dat te koop staat, moet tot de verbeelding spreken, het moet je overtuigen en verleiden!

Spreken we elkaar binnenkort?

Zie ook...

Naast vastgoed styling levert ByGigi ook andere diensten om het beste te halen uit de verkoop van jouw woning: