ByGigi · staging | styling | selling ·

Gratis verkoopstyling advies

Gratis verkoop styling adviesgesprek

Ben je van plan om je huis van boven de € 750.000 te verkopen en ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen? Op deze pagina heb je de mogelijkheid om een gratis verkoop styling adviesgesprek aan te vragen. In een kort telefoongesprek van ongeveer 15 a 20 minuten gaan we brainstormen over ideeën en plannen hoe we je huis verkoop klaar maken.

Ik bespreek je verkoopwensen en op basis van mijn advies heb je direct een realistisch beeld van de investering die daarvoor nodig is en geef ik je ook advies over het best mogelijke plan van aanpak.

Het gesprek is volledig vrijblijvend en gratis. Je zit dus nergens aan vast. We bespreken enkel de opties om eventueel samen te werken en deel daarbij mijn expertise om je zo goed mogelijk te helpen.

Wist je trouwens dat een huis die professioneel gestyled en gepresenteerd wordt 67% sneller verkoopt dan een leeg huis?

Werk uit handen nemen

Voor de verkooppresentatie kijk ik goed wat voor type woning jouw huis is, waar je woning staat en wie in deze woning wil wonen en hoe ik hen kan verleiden om een afspraak te maken voor een bezichtiging wat weer de kans vergroot op een bieding.

We leven in een tijd waarin het marketen van je te koop staande huis niet meer kan zonder een professionele aanpak en professionele vastgoed styling. Met een breed netwerk achter zich, zal ByGigi het verkoopproces zorgvuldig en in afstemming organiseren, uitvoeren, begeleiden en monitoren. Het doel? Goede en prettige verkoop, tot tevredenheid van alle partijen.

Even bellen?

Via dit aanvraag formulier vertel je mij over je verkoopplannen. Wat voor type woning is het? Wanneer zou je je woning willen aanbieden op de markt? Geef daarbij een voorkeur aan van de manier waarop je graag contact met mij wil. Omschrijf je plan zo volledig mogelijk zodat ik aan de hand van voorbereiding een zo goed mogelijk advies kan geven.

Een huis dat te koop staat, moet tot de verbeelding spreken, het moet je overtuigen en verleiden!

Verkoopstyling advies aanvragen?

Zie ook...

Naast vastgoed styling levert ByGigi ook andere diensten om het beste te halen uit de verkoop van jouw woning: