ByGigi · staging | styling | selling ·

Naast sfeer ook inzicht

Woningmakelaar Britte den Broeder, van Jacobus Recourt Makelaars in Den Haag, kreeg deze zomer een vakantiewoning in haar portefeuille die al jaren via andere makelaars te koop stond. Om het onbewoonde huis nieuw leven in te blazen, en het anders in de markt neer te zetten, raadde Gigi van ByGigi haar een (tijdelijke) andere inrichting aan. Naast professionele fotografie adviseerde ze ook een 3D video.

Zo kan het ook

Britte: “Enige styling is altijd wel belangrijk bij de verkoop van een huis; het gaat hierbij om het creëren van de juiste sfeer. Denk aan een schoon en opgeruimd huis, een nieuw kleedje, kussentje, vaasje of mooie plant. Door een extra stoeltje kunnen de verhoudingen op de foto vaak net beter uitkomen. Bij een complete restyling en herinrichting gaat het meer om inzicht. Ik wil dan de mogelijkheden laten zien: ‘kijk, zo kan het ook!’. Gigi levert het allebei en is hier echt goed in.

Onlangs heeft ze een vakantiewoning voor ons gerestyled die al drie jaar te koop stond. Binnen drie maanden was hij verkocht! Met name de 3D video die ze maakte bleek te triggeren. Het was namelijk een dubbele woning, die ook als twee aparte vakantiehuizen verkocht kon worden. In de video gaf Gigi aan hoe één vakantiehuis er dan uit zou kunnen zien en dat sprak tot de verbeelding, want de meeste kijkers kwamen voor de ‘halve woning’.

Soepel en snel ontzorgen

Ik vind Gigi heel creatief in haar werk. Bij deze vakantiewoning aan het water paste haar restylingsvoorstel - in Ibiza style - perfect bij het huis. Toen de klant toch een wat luxere uitstraling wenste, kwam ze even makkelijk tot een nieuw concept. Ze weet soepel mee te bewegen en goed af te stemmen op alle partijen.

Ook ik heb fijn samengewerkt met haar: Gigi handelt snel en duidelijk, en communiceert goed. Wat me ook aanspreekt is dat ik er geen omkijken naar heb. Ze haalt zelf de sleutels bij me op en brengt ze keurig terug; zo ontzorgt ze me echt.

Hiervóór heb ik met andere stylisten samengewerkt, voor het programma De TV makelaar. De diensten van ByGigi zijn daar absoluut gelijkwaardig aan en daarnaast is Gigi als persoonlijkheid heel warm en toegankelijk.

Voor bestaande woningen die al goed zijn ingericht, vind ik de toegevoegde waarde van verkoopstyling te klein, maar ik ben nu bijvoorbeeld bezig met een kantoorpand dat we als woonhuis willen verkopen. Daar speelt weer de vraag: ‘wat kan de koper er mee?’. Bij uitstek een plek waar Gigi sfeer en inzicht zou kunnen inbrengen. Toch eens overleggen met de verkoper...”


Terug naar referenties