ByGigi · staging | styling | selling ·

Tiptop op de foto

Cindy Wisse, werkzaam bij Real Estate Partners in Den Haag, heeft twee maal succesvol samengewerkt met More2Sell. Ze gunt elke klant en elke makelaar deze styling.

‘De foto op Funda is het belangrijkste verkoopmoment. Om daar het beste uit te halen, moet je het huis op zijn best laten zien. Natuurlijk stuur ik daar ook zelf op aan: voor de fotoshoot is het wenselijk dat alles aan kant is, de persoonlijke dingen uit het zicht staan en de lichtval goed is. Ik geef mijn klanten daar nuttige tips voor, zoals het wasrek in het trapgat weghalen, het douchegordijn openlaten, de krantenstapel weghalen of de prullenbakken legen. Bij sommige huizen voldoen mijn instructies, bij andere huizen is er meer voor nodig.

De twee woningen waar Gigi de restyling heeft gedaan waren totaal verschillend. In het ene geval ging het om een klant die zelf in het buitenland woonde maar hier nog een appartement had. De woning was slechts half gemeubileerd en een tijdje niet bewoond geweest. Met lampen, kleedjes, kussens en andere relatief kleine aanpassingen wist Gigi sfeer aan te brengen en weer een ziel in de woning te krijgen. Dat zie je meteen terug op de foto. De andere klant had een groot herenhuis. Om elke ruimte goed tot zijn recht te laten komen, moest ze veel meubilair herplaatsen en verwijderen. De muren vroegen her en der ook om een andere kleur. In beide gevallen was het voor mij prettig dat More2Sell dit oppakte.

Het levert mijzelf vooral veel tijdswinst op. Verder is het zeer effectief dat een expert zich over de juiste styling buigt. Dat gun ik mijn klanten: ze hoeven zich dan niet het hoofd te breken wat te doen om hun huis tiptop op de foto te krijgen. Gigi heeft bovendien haar netwerk aan klussers; onder haar supervisie wordt het mooie eindplaatje gerealiseerd. Mijn klanten hebben Gigi’s dienstverlening als zeer prettig ervaren en zelf weet ik dat zo’n styling de klant maximale verkoopresultaten biedt.’


Terug naar referenties