ByGigi · staging | styling | selling ·

Zeer uitnodigende presentatie

Na haar pensioen besloot Mariette van der Veer in Malawi te gaan wonen, waar ze al jaren een vakantiewoning had. Haar huis in Herkingen, op Goeree Overflakkee, zette ze te koop. Toen de verkoop vorig jaar niet vlotte, haalde ze het huis tijdelijk van Funda. Afgelopen lente pakte ze de draad weer op. Deze keer wilde ze haar huis op afstand verkopen, want inmiddels geniet ze al lang en breed van haar leven in Malawi.

Afstand geen probleem

Mariette: “Met de media van tegenwoordig, is het net alsof je erbij bent. We mailen, whatsappen en facetimen. Ik hoef er echt niet voor naar Nederland te komen. Natuurlijk heb ik via internet wel zorgvuldig onderzoek gedaan naar de juiste makelaar en een goede verkoopstyliste. Zo kwam ik uit bij Gigi. Gelukkig was het voor haar ook geen probleem om van Den Haag naar Zeeland af te reizen.

Mogelijkheden in beeld brengen

Uiteindelijk gaat het bij de verkoop om een zo perfect mogelijke presentatie. Haar foto’s springen er voor mij uit. Ook de art impressions zijn ongelooflijk goed. Mijn zolder is bijvoorbeeld 160 vierkante meter groot en verder niet ingericht. Op het oog dus een onaantrekkelijke ruimte. Via een art impression visualiseert Gigi een toekomstige verbouwing c.q. inrichting, waardoor de koper de mogelijkheden gaat zien.

Vakkundig en betrouwbaar

In haar styling-keuzes heb ik alle vertrouwen. De inrichting zou mijn smaak niet zijn, maar daar gaat het hier niet om. Het gaat om wat de gemiddelde koper aantrekkelijk vindt. Dat is haar vakkundigheid. Om het huis op die manier uitnodigend te presenteren. Daarnaast was mijn huis al een tijdje onbewoond. Het deed levenloos aan. Gigi wist dat tij te keren. Zij is niet de eerste styliste die ik spreek en ik kan oprecht zeggen dat Gigi betrouwbaar is en een goede vakvrouw is.

Whatsapp video rondes

Het is ook prettig communiceren met haar; ze beantwoordt al je vragen. Ze reageert adequaat op mails en afspraak is afspraak. Ook hebben we samen een aantal keer ‘een ronde door huis gelopen.’ Toch bijzonder als je duizenden kilometers ver weg zit. Via whatsapp-video nam ze me mee in haar keuzes. Bij Gigi hoef je niet bang te zijn dat net dat verdorde blad van die plant in beeld is; zij zorgt voor de - zo goed als- perfecte presentatie. Beelden die echt uitnodigen om te kopen.”


Terug naar referenties